top of page
  • Foto van schrijverKB-Kenniscentrum

BETON EVENT 2020

Bijgewerkt op: 7 apr. 2023

BETONONDERHOUDSPAVILJOEN


De Betondag en Beton Experience vinden normaliter op locatie plaats in november, maar worden in verband met de onzekerheid van COVID-19 in fysieke vorm verplaatst naar november 2021. Om de maand november niet onopgemerkt voorbij laten gaan wordt er een online Beton Event 2020 gelanceerd!


Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten waar vanaf kantoor of thuis aan kan worden deelgenomen. De kernwaarden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staan hierin centraal. Op donderdag 5, 12, 19 en 26 november wordt er in de ochtenden een interactief programma samengesteld. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer!


Ook dit jaar slaan de brancheverenigingen VABOR, VBR, VLB en het KB-Kenniscentrum de handen ineen en vormen zij samen het Betononderhoudspaviljoen.


Voor meer informatie over het programma, tickets en prijzen kijk op www.betonevent.nl
MEER NIEUWS:

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 vond de studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton plaats. Wij danken de deelnemers voor hun komst en ho

Comments


bottom of page