top of page
  • Foto van schrijverKB-Kenniscentrum

NOORDELIJKE BETONREPARATIEMIDDAG

BETON VAN GISTEREN VOOR MORGEN


Wij kijken met trots terug op een onvergetelijke Noordelijke BetonReparatieMiddag (NBRM): Beton van gisteren voor morgen!


Het evenement vond plaats bij Narline in Zuidwolde en werd geopend door dagvoorzitter Anthony van den Hondel van BetonOnderhoudsPlatform en Henk Jumelet Gedeputeerde Provincie Drenthe.


Gevolgd door een lezingenprogramma gericht om de probleemstelling in kaart te brengen door een paneldiscussie met de stuurgroepleden: Jelle LecluijzeRobert WiedemeijerChristian CarlieCorné van der SteenWilliam van Lissum. Opgevolgd door een interessante presentatie over hoe onderhoud een grote bijdrage kan leveren aan de duurzaamheidsambities van de komende decennia door Penny Pipilikaki senior Technisch adviseur betontechnologie bij Rijkswaterstaat.Na een pauze op het gezellige netwerkplein met stands, hapjes drankjes en een droneshow werd het lezingenprogramma vervolgd met een technisch maar vooral leerzame presentatie door Floor Thijssen van Solid Services BV over het effect van chloride geïnitieerde wapeningscorrosie op de constructieve veiligheid van betonconstructies.


Het lezingenprogramma werd afgesloten met technophilosopher Rens van der Vorst met zijn geweldige verhaal over de verleidingen van de digitale technologie.

MEER NIEUWS:

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 vond de studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton plaats. Wij danken de deelnemers voor hun komst en ho

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 organiseert het KB-Kenniscentrum een studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton. Kathodische bescherming

Коментарі


bottom of page