top of page
  • Foto van schrijverJelle Lecluijze

NOORDELIJKE BETONREPARATIEMIDDAG

BETON VAN GISTEREN VOOR MORGEN


Is beton duurzaam? Absoluut!

Betononderhoud- en reparatie is de toekomst. Goed onderhoud en hoogwaardige reparatie zijn daarbij van groot belang. Als lid van het BetonOnderhoudsPlatform  (BOP) vinden wij dit ook een belangrijk onderwerp en denken we hierin graag mee. 

Steeds meer opdrachtgevers en beheerders willen de levensduur van betonnen constructies verlengen. Ze denken meer en meer in de richting van goed onderhoud en reparatie. Dat is een uitdaging; kennis en vakmanschap ligt niet altijd voor het oprapen. Aan het BOP en haar leden de taak om deze kennis en vakmanschap te delen.  

Daarom organiseren zij op donderdag middag 21 maart de Noordelijke Beton ReparatieMiddag (NBRM) in het Rijks monumentale pand Narline, in Zuidwolde.


Hoe ziet deze middag eruit?

In het eerste deel van het lezingenprogramma nemen de vier brancheorganisaties achter BOP u mee in haar aanpak voor het verlengen van de levensduur van beton. Dit eerste deel wordt afgesloten met een lezing van één van hun ketenpartners.

In het tweede deel van het programma gaan ze in op het thema ‘Constructieve Veiligheid & Gegarandeerde kwaliteit’.

Vindt u het leuk de NBRM mee te maken en samen met vakgenoten en experts na te denken over beton van gisteren voor morgen? We kijken ernaar uit om u daar te spreken!

MEER NIEUWS:

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 vond de studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton plaats. Wij danken de deelnemers voor hun komst en ho

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 organiseert het KB-Kenniscentrum een studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton. Kathodische bescherming

Comments


bottom of page