top of page
  • Foto van schrijverKB-Kenniscentrum

NIEUWE LEDEN

Bijgewerkt op: 7 apr. 2023

HET KB KENNISCENTRUM VERWELKOMT SANACON EN TECHNOCONSULT


Op de valreep van 2018 is het KB Kenniscentrum twee nieuwe leden rijker. Het leden aantal wordt daarmee uitgebreid naar 22.

Zowel Sanacon als Technoconsult zijn adviesbureaus die binnen hun werkveld regelmatig met kathodische bescherming van wapening in beton in aanraking komen.


SANACON

SANACON is een ingenieursbureau gespecialiseerd in betononderzoek en -advies en is voornamelijk actief op de Belgische markt. Sanacon is een spin-off van het Laboratorium Magnel voor Betononderzoek van de universiteit Gent. Naast de klassieke diensten als schadediagnose en advisering is zij tevens actief bezig met interne R&D op het vlak van meettechnieken, dataverwerking, herstelmethodes en -materialen.


TechnoConsult

TechnoConsult is een onafhankelijk ingenieursadviesbureau, gespecialiseerd in onderzoek en advies met betrekking tot de meest uiteenlopende bouwschades en onderhoudsvraagstukken. De expertisegebieden van TechnoConsult zijn onder andere:

  • bouwfysisch onderzoek & advies;

  • bouwtechnisch onderzoek & advies;

  • civieltechnisch onderzoek & advies;

  • kennisoverdracht.MEER NIEUWS:

STUDIEMIDDAG KATHODISCHE BESCHERMING

KB - GRENSVERLEGGEND EN LEVENSDUURVERLENGEND Op woensdag 27 september 2023 vond de studiemiddag over kathodische bescherming van wapening in beton plaats. Wij danken de deelnemers voor hun komst en ho

Comments


bottom of page